2 jenis sticker kalis air

1.) STICKER PP WHITE
Material Sticker PP White diperbuat daripada plastik. Material ini lebih nipis dari PVC Sticker dan tahan pada air (boleh rendam) dan tidak mudah koyak bila ditarik. Sticker White PP sesuai digunakan untuk label produk sejuk beku (frozen). Sesuai untuk semua penggunaan pada produk.

Contoh produk yang menggunakan material Sticker PP White seperti botol shampo, botol kosmetik & produk sejuk beku (frozen food).


2.) STICKER PP TRANSPARENT
Material Sticker PP Transparent merupakan sticker lutsinar. Sticker PP Transparent adalah jenis sticker waterproof dan boleh digunakan untuk produk sejuk beku (frozen). Sticker PP Transparent nampak lebih eksklusif.

Pelanggan perlu berhati-hati bila memilih sticker jenis ini kerana bekas yang digunakan juga memainkan peranan untuk menampakkan sticker ini lebih menonjol. Kebiasaanya Sticker PP Transparent jenis ini digunakan pada botol.

Contoh produk yang menggunakan material Sticker PP Transparent seperti botol shampo, botol kosmetik & produk sejuk beku (frozen food).

Sebelum dan selepas cetak

design terbaharu

More Design, Click Here

tempah sekarang - 11.11 PROMO

[PROMO] STICKER WATERPROOF

[40MM x 40MM] Sticker Waterproof

RM33.00

[PROMO] STICKER WATERPROOF

[50MM x 50MM] Sticker Waterproof

RM33.00

[PROMO] STICKER WATERPROOF

[60MM x 60MM] Sticker Waterproof

RM39.00
Other Size, Click Here

cara tempahan

Testimonials

See what people are saying

Terima Kasih balaiprint.com sentiasa memberi perkhidmatan yg sangat bagus, Walaupun jauh, Saya sangat senang berusan. Semuanya mudah dengan balaiprint

Terima Kasih

Azura Ali

Founder – Jus Mangga Keyel

Kami telah berulang kali menempah sticker di balaiprint.com sejak 2018, Teruskan memberi perkhidmatan yang cemerlang. Terima Kasih balaiprint kerana selalu melayan karenah kami

Lokman Hakim

Founder – Lala Frozen (M) Sdn Bhd

Bagi bakal pelanggan diluar sana, anda perlu mencuba walaupun sekali di balaiprint.com kenapa? sudah cuba, pasti order lagi. Terima Kasih balaiprint memberikan servis perkhidmatan No. 1 untuk company saya

Alex Yong

Founder – Bee Worldwide SB